lørdag 19. januar 2013

Hjemmelaget granola-bar









Deilig pollenrik og økologisk honning fra tante og onkels gård Blomstadli, 
diverse nøtter som er igjen fra jul og økologiske havregryn.
Her er siden til Blomstadli gård.








Diverse annet fra jul; rosiner, tranebær,
mørk 70% sjokolade,aprikoser og pistasjenøtter.
Rett og slett greit og få brukt opp litt rester.
Dette må jo bli godt i en granola-bar tenkte jeg
 og prøvde meg for første gang på dette.








Blandet det tørre med honning, smør, 
kokosfett og kokosfett med sjokolade. 
Derfor ble det denne mørke fargen. 
Stekte det så i en halvtime i ovnen.
Ble snadder dette :) 









Slikt kan pakkes inn og gis bort i gave.
 Her i cellofan og merke fra Festfabrikken.




Fin lørdagskveld til dere. 





3 kommentarer:

  1. Så flott profilering av honningen , artig å se hvs du kommer opp med etter hvert.Den granolaoppskriften må jeg prøve.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så fint du likte det. Nå har jeg lagt til link til siden deres også. Granola-baren smakte godt, men ble litt løs i konsistensen. Så her må det testes litt mer og da skal du selvsagt få oppskrift :)

      Slett
  2. Hei og god morgen
    Så ut som noe riktig fristende til en god kopp kaffe! Artig å prøve noe nytt.
    Glad ny uke til deg og tusen takk for søt hilsen!
    Klemmer fra Kaspara

    SvarSlett